Янукович: “усі течії діаспори «спрямувати в наші нові державні турбіни…”


http://www.unian.net/ukr/news/news-412434.html
Президент очевидно переплутав діаспору зкимось іншим, кого можна спрямовувати в турбіни. Гляди, щоб діаспора не спрямувала владу в інші турбіни. А взагал як це “спрямувати в турбіни”, перемолоти?
ред.
Янукович про діаспору, державні турбіни та четверту хвилю еміграції

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ привітав Товариство зв’язків українців за межами України «Україна – Світ» із 50-річчям від дня його створення.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента, у вітальному слові глава держави підкреслив, що українці діаспори були активною силою у створенні незалежної Української держави і сприяли визнанню нашої Незалежності у 1991 році Канадою, США, Польщею, Аргентиною та іншими країнами.

«Чорнобильська катастрофа, Голодомор 1932-1933 років, становище української культури, захист української мови – все це було найгарячішим пунктом суперечок в середовищі української діаспори. Разом з тим в кінцевому аргументі – привело до утвердження народу в середовищі інших націй», – наголосив Президент України.

В.ЯНУКОВИЧ вважає, що найболючішою проблемою зараз є так звана четверта хвиля еміграції, коли мільйони людей виїжджають за межі країни і утворюють велику дисгармонію нашого духовного життя.

«Я хотів би, щоб усі державні чиновники глибоко усвідомлювали ціну тієї частини народу – а її від третини до половини, яка надзвичайно активно впливає і на наше внутрішнє, і на зовнішнє життя», – підкреслив Президент.

Він відзначив, що «середовище української діаспори непросте». Але при всіх складнощах настроїв і процесів у ній, наголосив В.ЯНУКОВИЧ, він залишається прихильником того, щоб усі течії діаспори «спрямувати в наші нові державні турбіни – для людей, для їхніх зростаючих пекучих потреб».

2 thoughts on “Янукович: “усі течії діаспори «спрямувати в наші нові державні турбіни…””

  1. Він такий прикольний часом, президень Янукович. Таке враження, що чи він не читає, що за його іменем підписують, чи то йому його радники малюють якісь райдужні картинки про життя. Звучить все це дивно.

  2. Правда у тому що тов.Януковичу глибоко чхати на так звану 4-у хвилю еміграції, як і на попередні. Глибока духовна дисгармонія у українського народу від такого “президента”. Що там він лопоче про Голодомор і українську мову, яка для нього немов мова чужеземців. Такі як він, відірвавши шмати української землі та інше у приватну власність, не зрозуміють ніякої еміграції. Лише у випадку коли його звідси поженуть, але це схоже на казку. Україна перетворилась на УРКАїну і сила звичайно на боці урок….

Залишити коментар